Vacatures Constructiebankwerker

Constructiebankwerker Samensteller

Als technisch uitzendbureau hebben wij vacatures voor ervaren Constructiebankwerkers en Samenstellers: aan de hand van werkopdrachten en fabricage technische tekeningen ga je zelfstandig (delen van) metaalconstructies vervaardigen en monteren. Het werk van een Constructiebankwerker Samensteller bestaat uit het samenstellen van complete constructies of constructiedelen. Als Constructiebankwerker Samensteller kun je ook inzetbaar zijn als Lasser, voornamelijk als CO2 Lasser, mig/mag Lasser, tig Lasser, Booglasser. Andere bewerkingstechnieken van metaalconstructies die je uitvoert als Constructiebankwerker Samensteller en dus als vaardigheid beheerst zijn op mechanische wijze: boren, kanten, verspanen, zagen, snijden, zagen, zetten, slijpen, borstelen of schuren of op chemische wijze: beitsen, passiveren, ontvetten.

Gereedschappen en machines waarmee je als Constructiebankwerker Samensteller bewerkingen verricht zijn zaagmachines, kantbanken, lasapparaten en ponsmachines. Daarnaast kun je reparatie-, montage- of revisiewerkzaamheden uitvoeren. 

Kwaliteitscontroles van eigen werk en werk van collega’s, signaleren, melden en/of verhelpen van afwijkingen in het bewerkingsproces, bedienen van heftrucks, halkranen en andere transport- en hijsmiddelen. Aan administratieve taken dien je als Constructiebankwerker Samensteller urenverantwoording en overige formulieren in te vullen, werkzaamheden overdragen aan collega Lassers of andere specialisten. Uiteindelijk is het bewaken van de veiligheid op de werkplaats van belang. Constructiebankwerkers en Samenstellers zijn werkzaam in een fabriek of werkplaats van het bedrijf zelf, maar ze kunnen ook worden ingezet op locatie bij klanten of opdrachtgevers.


Vacatures

Ben jij als ervaren technisch medewerker op zoek naar een baan in de metaal: scheepsbouw, machinebouw, constructiebouw,  las- of plaatwerkbedrijven? Liber Technische Dienstverlening heeft diverse technische vacatures functies als Constructiebankwerker Samensteller in regio Wijchen, Nijmegen, Deest, Oss.

"Ik was al ruim een jaar werkzaam voor Liber TD in regio Nijmegen, toen ik plotseling afhankelijk werd van reizen naar mijn werk met fiets of Openbaar Vervoer. Zij hebben mij snel geholpen aan een baan in mijn eigen woonplaats Oss. Nu ben ik een jaar verder en inmiddels ben ik in dienst getreden bij bij deze opdrachtgever!""

- Rolf - mig/mag Lasser

"Erg prettig dat Liber TD ook contracten voor bepaalde tijd geeft. Dat zorgt voor extra zekerheid en stabiliteit."

- T. Sleeuwenhoek - IJzerwerker

"Liber TD heeft altijd uitdagende projecten voor mij. Zelfs ook geregeld in het buitenland. Dit geeft mij de benodigde afwisseling van mijn werkzaamheden."

- S. van de Rijt - IJzerwerker