Vacatures IJzerwerker

Vind je baan als IJzerwerker

Als IJzerwerker verricht je werkzaamheden in de scheepsbouw aan zware constructies. Scheepsbouw en offshore gerelateerd. Samenstellen vanaf tekening van constructies t.b.v. roro linkspans, sluisdeuren, bruggen, pontons, hefeilanden, baggermaterieel, containerpontons en werkschepen. Als Scheepsbouwer ga je ook slijpen, hechten, autogeen snijden en branden aan secties en diverse werkstukken / staalconstructies.

Opleidingsachtergrond in de scheepsbouw, zwaar constructiewerk of zware staalbouw is vereist. Werkervaring in een vergelijkbare functie in de scheepsbouw als Scheepsijzerwerker, Samensteller, Scheepsbouwer, Cascobouwer. Zelfstandig tekening kunnen lezen is gewenst. Kandidaten zonder ervaring maar met ambitie richting het vakgebied scheepsbouw, nodigen wij ook uit om bij Liber Technsiche Dienstverlening te solliciteren.

 

"Ik was al ruim een jaar werkzaam voor Liber TD in regio Nijmegen, toen ik plotseling afhankelijk werd van reizen naar mijn werk met fiets of Openbaar Vervoer. Zij hebben mij snel geholpen aan een baan in mijn eigen woonplaats Oss. Nu ben ik een jaar verder en inmiddels ben ik in dienst getreden bij bij deze opdrachtgever!""

- Rolf - mig/mag Lasser

"Erg prettig dat Liber TD ook contracten voor bepaalde tijd geeft. Dat zorgt voor extra zekerheid en stabiliteit."

- T. Sleeuwenhoek - IJzerwerker

"Liber TD heeft altijd uitdagende projecten voor mij. Zelfs ook geregeld in het buitenland. Dit geeft mij de benodigde afwisseling van mijn werkzaamheden."

- S. van de Rijt - IJzerwerker