Vacatures Lasser

Vind je baan als lasser

Als uitzendbureau gespecialiseerd in de techniek hebben wij diverse vacatures voor ervaren Lassers: CO2 Lassers, mig/mag Lassers, tig Lassers, Scheepslassers, electrode Lassers. Op basis van technische tekeningen of werkinstructies ga je lasnaadverbindingen maken van metaalconstructies: staal, RVS of Aluminium, eventueel door te stapelen. Tot je functie als Lasser behoort het vaststellen van het te gebruiken materiaal en het afstellen van lasgereedschap en overige apparatuur. Het vervaardigen van mallen, slijpen van snijgereedschap rekening houdend met het te verwerken materiaal. Bijkomende werkzaamheden en bewerkingen die je als Lasser verricht zijn: aftekenen, zagen, tappen, boren, ponsen, snijbranden, vijlen, knippen en slijpen. Daarbij neem je als Lasser veiligheids-, milieu- en kwaliteitsnormen in acht. 

Constructies waar je als Lasser aan gaat werken kunnen zijn (delen van) machines, trappen, hekken, bruggen, sluisdeuren, drijvende en jack-up platforms samengesteld uit pontons van containerformaat. Opdrachtgevers komen uit Scheepsbouw, Constructiebouw of Machinebouw. 

Branches lassers

Ben jij als technisch medewerker op zoek naar een baan als Lasser in de metaal: scheepsbouw, machinebouw of constructiebouw? Ben je in bezit van vakdiploma’s mig/mag, tig lassen NIL niveau 3 of 4? Liber Technische Dienstverlening heeft diverse technische functies in regio Wijchen, Nijmegen, Deest, Oss.

 

 

"Ik was al ruim een jaar werkzaam voor Liber TD in regio Nijmegen, toen ik plotseling afhankelijk werd van reizen naar mijn werk met fiets of Openbaar Vervoer. Zij hebben mij snel geholpen aan een baan in mijn eigen woonplaats Oss. Nu ben ik een jaar verder en inmiddels ben ik in dienst getreden bij bij deze opdrachtgever!""

- Rolf - mig/mag Lasser

"Erg prettig dat Liber TD ook contracten voor bepaalde tijd geeft. Dat zorgt voor extra zekerheid en stabiliteit."

- T. Sleeuwenhoek - IJzerwerker

"Liber TD heeft altijd uitdagende projecten voor mij. Zelfs ook geregeld in het buitenland. Dit geeft mij de benodigde afwisseling van mijn werkzaamheden."

- S. van de Rijt - IJzerwerker